Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MIRACLE WORKER.

Här kommer min favo TED Talk med Gabrielle Bernstein. This is inspirational stuff ladies… How can you be a miracle worker?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Det blev visst två kommentarer från mig haha. Tusen tusen TACK för info och mail. Lovar att återkoppla när jag kommit igång och är på väg! Kärlek från mig!

  Maria 2013-12-01 11:23:00
  Svara
 • Tack för inspiration, vi älskar verkligen samma typ av clips! Vi är på väg att flytta till USA och jag skulle vilja gå en Holistic Health Coach utbildning på distans för att sedan jobba inom området. Något förslag? Tusen tack på förhand!

  Maria 2013-11-30 19:12:00
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria! Jag älskade IIN där jag gick… otrolig skola. Du kommer verkligen gilla den. Jag gör en intro med coach blair via mailen så kan hon skicka dig mer info om skolan. Alla lärare är dom stora namnen in the health industry – Mark Hyman, David Wolfe, Andrew Weil, etc. Dom lär dig också business sidan, etc. Lycka till.

   filsve 2013-12-01 09:44:00
   Svara
 • Hej! Vi älskar verkligen samma typ av clips! Tack! Vi är på väg att flytta till USA och jag söker en Holistic Health Coach utbildning då jag skulle älska att jobba inom området där. Vad skulle du rekommendera? Cyber kramar från mig till dig 🙂

  Maria 2013-11-30 18:14:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind