Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ZURICH GEM.

Idag visade Mamma mig alla små hälsoaffärer i Zurich. Vitus i den gamla delen av stan är min favo. Massa nya märken och produkter att testa. Vi plocka lite middags mat och världens godaste mandelsmör som jag ska blogga om senare i veckan. Night!

Today my mom showed me all the little health gems in Zurich. Vitus in the older part of the city is a clear favorite. Lots of new products to explore. We bought some food for dinner and an amazing almond butter which I will blog about later this week. Night!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Filippa! Jag har följt din blogg ett bra tag, och alltid tyckt väldigt bra om den. Men senaste tiden har jag funderat lite hur du menar. Du är väldigt noga med att välja ekologiskt odlad mat, och organisk hudvård. Men du reser ju också väldigt ofta med flyg, och flygplan spyr ju ut väldigt miljöfarliga gifter, och förgiftar vår luft. Det känns lite som ett moment 22? Sen tänkte jag på det här med citatet av Karl Lagerfeldt om att han tänker på viss typ av mat (jag förmodar sötsaker, bröd och dyl) som något han ser på som plast, helt oätbart. Jag tänker direkt på om han även föreslår det för de anorektiska tjejerna som han klär för sina visningar. Han har ju ofta uttryckt att hans design gör sig bäst på ”nätta” kvinnokroppar. Det gjorde lite ont att läsa ett citat från honom, i din annars så sunda blogg.. Två tankar bara. Tack för en välgjord blogg!

    Lovisa 2013-12-10 23:24:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!