Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MINA MAT ZONES.

Hälsa är en resa. Våra kroppar förandras med tiden och det gör också förskningen. När jag hitta raw food sättet tyckte jag det var helt fantastiskt, och det gör jag fortfarande, men jag är inte 100% idag och äter mycket vegetarisk mat.

Jag har olicka zoner – en vitt, en grå, och en svart. Den svarta zonen är saker jag aldrig äter, min personliga gräns, där ingår kött, fisk, kyckling, processed foods, mjölk, etc.

Min gråa gräns är saker jag äter ibland eller sällan… tog upp detta idag för att opastöriserad raw getost ingick i min lunch. De innehåller mycket kalcium, protein, och vitaminer, vilket kan försvinna och förandra stuktur om man pastöriserar den. Detta gäller alla ostar, inte bara getost.

Min vita gräns är det jag brukar äta – grönsaker, frukt, bönor, linser, chiafrön, nötter, bra kolhydrator som quinoa, matvete, superfoods, smoothies, juices, kakao, etc.

”Do not place unrealistic pressure on yourself. Raw is not a race. Nor is it a goal unto itself. The goal is joyful, vibrantly oscillating cells, which comes from eating simply, eliminating fully, and treating yourself and others with loving devotion. Accept this, and you can overcome every dietary puzzle and experience the true bliss of a clean, harmonious, energized body!” – Natalia Rose in Huffington Post

Min lunch sallad: quinoa, rödkål, 1/2 avokado, mammas herb pesto, och en klick opastöreserad raw getost.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • försöker äta mer raw och mer såkallad bas mat. Har tagit ur dom flesta mejeriprodukter och äter inte lika mycket kött. MEN behöver lite frukost inspiration. Smoothies i alla ära men ibland har jag varken tid eller ork att fixa det. Även middags inspo är jag i behov av. Skulle verkligen önska ett inlägg om snabba nyttiga maträtter som du själv lagar!
    Tack, din blogg är bäst! KRAM

    amanda 2013-12-16 20:00:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!