Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TIBITS TIPS.

Hitta ett helt ok lunchställe i Zürich idag som hette Tibits. Bra sallad och juicebar. Tydligen en resturang som funnits i London ett tag…

Found a new lunch spot in Zurich today called Tibits. Good salad and juice bar. Apparently it has been around in London for a while…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag gillar alla böcker från Natalia Rose, Crazy Sexy Kitchen från Kris Carr, Hippocrates Health Institute cookbook, The Kind Diet av Alicia Silverstone, Yogayamas nya bok. Säg till om du behöver fler tips!

  filsve 2014-01-06 11:01:00
  Svara
 • Me like! :o)

  Louise 2013-12-17 22:34:00
  Svara
 • Hej, har du tips på kokböcker och böcker om näringslära för veganer?

  Namn 2013-12-17 21:40:00
  Svara
 • Hej Filippa! Tack för en fin, intressant och inspirerande blogg som jag läser varje dag! Har hittat flera bra grejer här som jag tagit upp också i mitt liv. TACK! Jag bodde många år i Zürich och känner Tibits väl. Tibits är restaurang Hiltl’s vegetariska snabbmatsställe. Om du inte besökt restaurang Hiltl i Zürich så ska du göra det! En vegetarisk restaurang som grundades 1898 (!!) av Herr Hiltl och som var världens första vegetariska restaurang. Den ägs och leds fortfarande av Herr Hiltl, nu i 4:e generationen, mycket trevliga, engagerade och coola människor. Trevligt ställe som människor i alla generationer gillar att gå till. Om ni går dit med barn, så får de måla glastrappan. En hit! Allt gott till dej från Skåne, Helena

  Helena 2013-12-17 21:12:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!