Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HEJ DÅ CORTINA.

Imorgon åker Stefan, min man, och jag till Venedig, och sen tillbaka till Schweiz. Phew! Har varit borta i tre veckor nu. Lovar att blogga massor när jag landat. Nu blir det lite mandelnötter och en liten promenade i snön. Älskar nötter som eftermiddags snackbra fett och protein, så man håller sig stabil till midaggen. Until next time Hotel de la Poste! I will miss your salads with French dressing… Ciao Cortina. xoxo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Har lite frågor som jag hoppas du kan ta upp i inlägg kanske. Jo, jag har som många andra många mål inför 2014. Jag äter hälsosamt och tränar just nu men skulle vilja ta det snäppet högre till nästa år. Vill äta mer vegetariskt, utesluta mejeriprodukter (min mage/kropp mår inte bra av det) och mer juicer osv. Jo jag undrar om du skulle kanske kunna göra några inlägg om hur man lever mer sunt. Enkla mellanmål (utan mejeri) goda & gärna enkla middagar (behöver mer variation…) och lite i allmänhet om vad som kan göra så man mår mycket bättre. Livsmedel man kan lägga till. Ja jag skulle uppskatta så mycket om det kom mer såna tips. Tack för en kick-ass blogg, den är grym! KRAM

    amanda 2013-12-29 18:30:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!