Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LOVE YOUR KITCHEN.

Jag gillade inte att laga mat förrut, tyckte faktiskt det var ganska tråkigt trots mitt intresse för hälsa och näring. Men idag har jag blivit vän med mitt kök och vi trivs ihop. Jag tycker det är väldigt fint att spendera en längre tid åt att skapa en måltid. Det ligger respekt och kärlek i matlagning.

Idag gjorde jag denna veggie burger på pumpa purée, kickärtor, lök och en hel del andra godsaker. Sötpotatis pommes on the side med en jordnötsmör och kokosmjölk satay sås. Ska fråga I Quit Sugar gänget om jag får ge er receptet. Fingers crossed… Ficks några frågor på Instagram om receptet så ska verkligen pusha programmet, vill så gärna dela med mig… stay tuned.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind