Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NYCKELORD: PLANERA

Ok tjejer, let’s get this Monday started. Jag älskar måndagar, en ny start. Just nu sitter jag och läser mail, skönt att känna mig organiserad i början av veckan. I ugnen står en form med aktiverade nötter som jag kommer blogga om senare i veckan. Och på spisen står svarta böner som har legat i vatten over natten. Dom ska nu kokas i 1,5 timme. Blir ganska mycket Mexican theme på min mat i veckan. Jag undviker mat på burk och gillar att laga matten själv.

Mitt tips är att planera alla måltider för arbetesveckan (måndag-fredag) på söndagen. Och göra så mycket förberedelser som ni kan. Till exemple jag brukar göra alla quonia för veckan, visa grönsaker som behöver mycket tid i ugn, aktivera nötter. etc. Igår gjorde jag pumpa- och sötpotatispuré! Som jag sedan fryser in tills det är tid att använda. Use your time wisely. Dom flesta orkar inte göra allt när dom kommer hem från jobbet, plan ahead. Be prepared.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind