Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BASIC MEDITATION

Vill du börja meditera men känner dig helt lost när det gäller att ”go within” yourself?

Ok, varför meditera? Det finns olika anledningar, för mig är det viktigt att hitta mitt lugn, tysta ner min negativa ego röst, och känna mig ”connected” med kärlek, energi, och livet. Du kanske har ännu fler anledningar eller helt olika, det spelar ingen roll. Whatever works for you honey.

Det finns två enkla sätt att börja meditera: 

1.) Sitt som jag gör i bilden eller på en stol. Händerna ska vara upp mot taket – time to receive! Stäng ögonen och börja andas in igenom näsan och ut igenom munnen. Djupa andetag här. Medans du andas känn dina olika kroppsdelar innefrån. Så börja med att känna ditt huvud innefrån, halsen, armarna, händera, etc. Eventuellt hela kroppen. That’s it you’re done!

2.) Det andra sättet är guided meditations som finns på iTunes. Jag gillar Spirit Junkie Meditations från Gabrielle Bernstein. Dom är ca. 5 minuter. Sitt på samma sätt som jag beskrev ovanför. Hands up to the sky.

Oj just det, du kan också köpa en meditation pillow som den jag har på bilderna. Fick jag av min Mamma, tror hon köpte den i Tyskland.

Namaste! Connect with your inner guidance system. It is waiting for you to say hi.

Min otroligt sköna tröja är från Reebok.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind