Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SUPERNATURE WINNER…

Först måste jag säga att detta var omöjligt!! Jag vill ju skicka ett paket till alla. Jag blev väldigt rörd av alla fina kommentarer, stories, inspiration, kunskap, etc. Wow. Ni är otroliga. Keep going on your health journey. Do not give up!

Dom två Supernature vinnarna är Filippa & Jenny. Maila er adress till Filippa.Salomonsson@aftonbladet.se

Filippa   

Jag har hela mitt liv kämpat mot svåra eksem som i perioder varit så illa att jag fått vara sjukskriven eller hamnat på sjukhus (pga. infektionsrisken). Ingen läkare har försökt se helheten och velat ta reda på orsaken till eksemen. Gång på gång har de skrivit ut nya kortisonsalvor som dämpar symtomen men inte tar bort orsaken. En dag slutade de fungera och jag beslutade mig för att ge kroppen en chans att läka sig själv. Jag började äta helt raw och var övertygad om att det skulle hjälpa. Efter en månad gick det inte längre då jag dels rasade i vikt, fick stora utslag över hela kroppen och hade nästan ingen energi. Jag började äta vanligt igen och använda kortison, trots att det inte kändes bra. Nu 2 år senare har jag varit kortisonfri i 4 månader, vilket varit ett helvete (se min blogg).Jag försöker äta så mycket raw food och superfoods jag kan. Sakta men säkert håller min hud äntligen på att läka. Jag försöker se på min hälsa på ett mer holistiskt sätt än tidigare och kombinerar gärna med meditation och yoga. Tack för att du och flera andra forsätter att inspirera till att tänka holistiskt, en dag kanske läkarna också vaknar upp!

Nu sitter jag hemma med ögoninflammation och stressen av att inte kunna jobba. Det skulle vara fantastiskt att vinna detta kit som jag skulle ha stor nytta av!! /Filippa http://livutankli.blogspot.se

Jenny 

Det finns flera anledningar för mig att integrera superfood. Jag ökar min energi och livskraft och superfood bidrar till att öka och bibehålla min muskelmassa. Älskar att träna. Består av naturliga födoämnen med mycket högt näringsinnehåll.En livsstil som var/är enkel att börja med eftersom att det handlar om att lägga till, inte plocka bort råvaror. Det räcker med relativt små portioner eftersom det finns så mycket av det nyttiga i dessa födoämnen. Trotts att de är späckade med näringsämnen är de lättsmälta för kroppen. Till skillnad från tillskott är dessa superfood-produkter dessutom ”hela” livsmedel och inte enbart extrakt från olika växter. Istället för att ta kosttillskott i tablettform använder jag superfoods för att på helt naturlig väg fylla på med mineraler vitaminer protein mm. Superfood belastar inte min matsmältning eller tynger ned min kropp, har funnits i tusentals år, för att ge oss kraft till att leva livet fullt ut. Vilket jag tycker är fantastiskt. Superfood maximera mina chanser

till att leva ett långt och friskt liv. Sägs även kunna minska förekomsten av sjukdomar. Jag bara älskar supefoods. De ger de mig massor av energi för en liten ansträngning!

Tack för en berikande, rolig och intressant blogg Filippa

Superfood hälsningar från Jenny

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che