Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LÄSKIGT ATT SLÄPPA TAGET?

Det är läskigt att släppa gamla vanor ibland. Att vara ärligt mot sig själv och säga att just ”detta” behöver jag inte längre. För mig är det socker just nu, vecka 4 har varit svår. Jag är mitt uppe i clean week och känner hur min kropp detoxar. Jag har fått massa cravings denna veckan. Dom går över men jag känner dom… Idag sitter jag och jobbar på Scandic Hotel med en kopp grönt. Kände att jag behövde komma från mitt kök ett tag.

Men i alla fall, jag satt och titta ut genom fönstret här på Kungsgatan och insåg hur svårt det kan vara att släppa saker ibland, även om vi vill… Det känns liksom lättare att stanna kvar i gamla banor, gamla vanor. Men man måste våga göra förandringar i livet och välja det rätta sättet. Nu pratar jag inte bara om socker. Vi har nog alla saker vi gör som inte är kärleksfulla utan tvärtom, saker som kommer från fear, rädsla.

Idag är jag redo att släppa socker och kontrollen den visserligen har över min kropp. Det känns skönt. Det känns stark. Det öppnar dörren till andra mirakel. Jag är redo att älska och respektera min kropp till max.

I choose love over fear in this situation, and I know I am being guided. It is safe to let go of sugar. What are you ready to let go off? Vad blockar dig från livsglädje och ett hälsosamt liv?

”If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always gotten.” -Anthony Robbins

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!