Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VÄRLDENS BÄSTA BLENDER.

IMG_1992

IMG_1990 - Copy

IMG_2001

IMG_1997

IMG_1994

IMG_1999

Jag blev super glad när en inbjudan från Vitamix dök upp i min brevlåda för ett tag sedan. Jag har ju själv haft en som jag köpte i USA för några år sedan och den är fortfarande som ny idag. Jag änvänder den mest för att göra smoothies, soppor och mandelmjölk. Men igår på deras press lunch fick jag massa andra sätt att använda denna magiska maskin. Till ex. såser, frozen drinks, etc. Och blev tipsad om den här sidan – Raw Blend.

Ja en Vitamix är dyr men det är en investering och gör det väldigt lätt att äta hälsosamt. Det tar mindre än 5 minuter för mig att göra min gröna frukost smoothie och diska allt. Jag tror många undviker smoothies och juicer på grund av att dom äger dåliga maskiner och inte orkar sätta ihop dom eller tvätta dom efter. Jag har alltid sagt att gröna smoothies är en av dom nyttigaste sakerna du kan äta… Dom är jätte bra för er som ofta får sockersug också. Kroppen blir väldigt lugn när den får näring.

Paul Svensson gjorde en super god vegetarisk lunchrätt till mig igår och gjorde självklart såsen i en… Vitamix! Maten var en upplevelse i sig… Tack alla. xo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind