Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MODERN SPIRITUAL GIRL.

IMG_2433

Vad betyder det egentligen att vara spirituell? För mig är det spirituella grundat i kärlek och ljus. Det har inget med religion att göra. Och det behöver inte vara så flummigt. Vi kan vara spiritual girls in a material world. Vi kan dricka ett glas champagne på fredag kväll och meditera på lördag morgon. Vi kan helt enkelt kombinera den moderna världen med ancient life lessons.

Vi är här för att uppleva. Vi är här för att hitta tillbaka till oss själva. Vi är här för att utvecklas. Så hur gör vi det? Jo, genom att jobba med compassion, foregivness, patience, non-judgment, acceptance, love, etc.

Börja med att välja kärlek över rädsla (love over fear) så ofta du kan. När du väljer kärlek i en situation öppnar du dörren till positiva resultat. Väljer du rädlsa stänger du dörren till lösningar. Detta är det första steget. Testa själv idag. Hur vill du reagera till livet? Hur vill du att livet reagerar till dig?

Jag har tänkt mycket på vilken riktning jag vill gå med min blogg. Och känner att jag måste vara sann till mig själv. Mitt största fokus i livet är att vara en spiritual teacher – det är hälften av jobbet jag gör med min tjejer under mina coaching sessions. Jag är här för att lära mig och sen lära ut. Darför vill jag börja skriva mer om ämnet.

Den spirituella världen har guidat mig tillbaka till kärlek till min kropp, min purpose, min väg helt enkelt och har så många förklaringar till livets frågor. Det är inte så komplicerat – we just make it that way. Vi blockerar oss själva och om vi vill se förändring måste vi gå inåt. Your inner compass is waiting to be used and guide the way.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind