Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MITT LIV SOM COACH.

IMG_5251

IMG_5258

IMG_5257

Livet är så häftigt. Ena stunden bor jag i New York och har en egen PR byrå på Park Avenue och nu lever jag i Stockholm. Allt har rullat på sen jag flytta hit – jag älskar Raw Clarity Cleanse och har lagt mitt hjärta i juicerna men det är något speciellt med coaching biten som jag också gör. Det är så magiska att hjälpa kvinnor hitta sin väg, bli starkare, hitta rätt med maten, finna sitt drömjobb.

Jag började coacha chefredaktören på Elle, Hermine, i våras. Och som hon skrev i sin spalt så finns det en anledning att vi träffas. Det tror jag på… Vi är så redo för denna informationen! Vilken kanske du frågar nu? Jo, det enklasate sättet att beskriva det spirituella tänkandet är genom attraktionslagen. Det du säger och tänker kommer tillbaka till dig så välj dina ord väl. Du skapar ditt liv och situationer. Vi måste även hitta tillbaka till kärleken. De flesta av oss lever i rädlsa och bär på oro och stress genom livet. Vi måste alla börja ställa om… Läs Hermines spalt i Elle denna månaden, hon beksriver detta så fint.

Om du inte är nöjd med allt i ditt liv så har du förmodligen blockeringar som måste luftas bort. Det kan gälla i vilken livsområde som helst – karriär, träning, mat, mindset, motivation, relationer, etc.

Boka en gratis 50-minuters session med mig om du känner för att öppna upp den här världen eller diskutera det som blockerar din balans, glädje eller harmoni. Jag kan träffa dig i Stockholm eller så kan vi höras vi telefon. Klicka HÄR sen gå in på Connections och sen Free Consultation.

Lyssna på Embracing Change av Louise Hay på iTunes om ni vill lära er mer om positive thinking.  Min absolut favo. Hon är en ängel.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind