Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SLÄPP DET.

aeb7a3e5b80178bc734a1b257863a1b3

Vem måste du förlåta? Är det någon som finns i ditt liv idag? Någon familjemedlem? En gammal kompis? Oavsett vad den personen har gjort dig måste du förlåta dem. Ilskan, besvikelsen eller ledsamheten kommer bara äta upp dig och påverka ditt egna sinne & din kropp.

Börja med att skriva ner en lista på alla du vill förlåta och varför. Sen tänd ett ljus och läs upp varje namn. Efter varje namn säg ”Jag är öppen till att förlåta _________________ för __________________.”

Släpp situationen, orden eller personen. Let go and let the Universe led the way to forgiveness. Allow the Universe to step in, take the wheel and take the pain from you.

Förlåtelse har kommit upp mycket i mitt liv på senaste tiden. Jag tror jag har minst 5-6 pers som jag fortfarande är besviken på eller som gjort mig illa en gång i tiden. Men det är tid att ”move on” och göra utrymme i mitt hjärta. Vi är alla människor och vi gör det bästa vi kan. Vi gör rätt ibland och fel ibland. Och det är ok.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!