Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

IT’S MY BIRTH DATE.

IMG_6232

IMG_6233

Idag fyller jag 32 år! Dagens bästa present? Att mina Raw Clarity Cleanse juicer är med i Damernas Värld denna månaden.

Jag är så tacksm för allt jag har fått göra i livet och allt jag har nu. Det har inte alltid varit den lättaste resan, tvärtom. Men idag ser jag varför jag gick igenom vissa saker. Alla situationer är en chans att utvecklas. De situationer som vi anser var ”negativa” innehåller oftast våra största ”life lessons.”

Min relation till mat har varit svår. Under flera år åt jag för lite ibland och för mycket ibland. Jag hade ingen balans och jag trodde att vågen var min bästa kompis. Jag värdesatte mig själv med den… Nu förstår jag att min mat resa var kopplat till något mycket större. Jag skulle hitta tillbaka till kärleken och börja älska mig själv till 100%. Det är inte alltid lätt men jag har kommit väldigt långt från den vilsna 17 åriga tjejen jag var då. Och DET är jag tacksom för. Det går att skapa en hälsosam relation med mat. För alla… oavsett hur relationen har sett ut innan.

Jag skapade en ”special relationship” med mat. Mat fick vara i fokus. Mat fick spela huvudrollen i mitt liv. WHAT? Låter helt galet när jag skriver så… Idag är min purpose mitt fokus. Andlednig jag är här, i denna kroppen, i Stockholm, just nu. Jag väljer att lägga fokus på att hjälpa andra hitta sin väg tillbaka till sig själva och titta framåt till något ännu bättre.  Jag skulle inte kunna hjälpa alla så bra som jag gör om jag själv inte hade gått igenom min egna matresa.

Jag kom precis hem från en coaching session med en underbar tjej. Jag beskrev henne som en dimmer. Hon har tryckt i kontakten till sin intuition, sin själ och alla möjligheter MEN måste vrida upp ljuset. Börja hitta sin väg, börja använda sina gåvor och helt enkelt fokusera på att finna sin purpose. That is why we are here! Känner du igen dig?

Till er ladies som har en speciell relation med mat, fokusera på varför. Vad vill ni egentligen ha?  Vad är det ni tror att mat ger er? Jag lovar att det inte finns någon kärlek att hitta där… Love already exists within you.

Tillbaka till min födelsedag. Idag ska jag celebrate min resa, mina life lessons, kärleken till mig själv och min birth-date. #jungfrulove

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!