Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

OATLY BREAK-FEST.

IMG_6347

IMG_6346

IMG_6379

IMG_6375

IMG_6384

IMG_6395

IMG_6372

IMG_6361

IMG_6369

IMG_6385

IMG_6377

IMG_6397

Spendera 48 timmar i London med Hedvig von Mentzer och Oatly teamet. Vi åt middag på Dishoom – ett super gott indiskt ställe precis vid vårt hotell i Shoreditch. Wow, super god mat med massa veggie alternativ. I lördags hängde vi på The Original Oatly Break-fest. Lyssna på beats från Marigold, Urban Cone och Kyla Le Grange.

Jag är ju ingen soja fan… speciellt inte för kvinnor. Det kan påverka vårt estrogen. Tycker havre och mandelmjölk är bättre alternativ! Testa att mixa ner Oatly havredryck i en smoothie med 2 nävar spenat, 1/2 avocado, 5 myntablad och 1 tsk vanilj. Eller gör en egen smoothie variant. Blir väldig krämig och go.

Älskade verkligen London. Blir nog en trip tillbaka snart… Skön söndag ladies!

#wownocow @rawclarityfilippa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!