Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LET’S DO SOMETHING.

IMG_6477

IMG_6481

I sommras gick vi längst Red Light District i Amsterdam. När jag kom tillbaka till hotellet den natten kunde jag inte sova. Jag mådde fysiskt illa och kunde inte sluta tänka på alla dessa kvinnor som var till salu i det olicka fönstren. Hur hade de hämnat där?

I fredags åt jag lunch med Emily Norling som jobbar med human trafficking här i Stockholm på RealStars. Jag blev så inspiread av henne. Vi diskutera dessa hemska öden men också hur man kan hjälpa kvinnorna. Det finns inte en själ som egentligen vill sälja sin kropp på detta sättet. Det tror inte jag i alla fall.

There is no love in prostitution, just fear and disrespect to mankind.

Hur kan du hjälpa till? Let’s do something…

Anti-traffickingdagen den 15 oktober. Kom ditt och ge din support. Jag kommer vara på plats.

Kolla in Fashion for Fair Sex webbshopen.”Fashion for fair sex, is about more than just clothes. It is about fighting sex slavery and standing up for human rights. It is about our freedom of expression and the fashion in which we do it.”

”Skriv på Uppropet” – Petitionlistan är RealStars viktigiaste vapen i kampen mot trafficking. Alla underskrifter printas ut och skickas direkt till de beslutfattare i EU som har make att driva igenom konkret förändring.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!