Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SHOW SOME LOVE LADIES.

246916_954931542477_886385_n

Hade precis kommit hem från morgonens juiceleverans när min kompis texta och undra om hon kunde komma bort till min lägenhet och prata lite. Självklart, come on over girlfriend. Efter vi pratat om hennes situation kom vi in på kvinnor och hur vi inte supporter varandra tillräckligt.

Vart kommer denna avundsjuka infrån? Jag tror att det ligger i rädslan att det inte kan ”gå bra för alla.” Att vi inte ALLA kan lyckas med det vi gör. WHY NOT? Jag har pratat om detta förrut, vi är alla masters på någonting. Du hittar ditt egna flow genom att göra det DU älskar och jobba med din passion. Du får motstånd när du följer andras drömmar och lever i rädlsa. Fokusera på ett kärleksfullt sätt att leva istället och öppna upp dörren för mirakel.

Nästa gång din tjej kompis berättar något roligt som hänt i hennes liv, visa lite respekt och support från hjärtat. Vi kan alla lyckas. Universum har miljoner mirakel till oss alla.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!