Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JUICE PRESS I NOLITA.

IMG_6757

IMG_6756

IMG_6749

IMG_6742

IMG_6728

Nu är jag tillbaka i New York. Så härligt att känna pulsen igen men också konstigt att bara gå förbi gamla ställen där man var, bodde, träna, åt, etc. varje dag i 7 år. Jag älskar denna staden men känner endå att Stockholm är bättre för mig just nu.

Mitt första stopp in the big apple var i alla fall Juice Press. Drog ditt direkt med min bror Ludde. Ligger en precis på Mott Street i Nolita mellan Prince & Houston. Det blev en krämig chokladsmoothie. Gott efter flyget. Stefan hade glömt beställa vegetariskt till mig på planet så jag var ganska hungrig när jag landa. Feels good to be here!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che