Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GURKMEJA MANGO SMOOTHIE.

IMG_7751

IMG_7755

IMG_7757

Idag blev det en riktigt gul start på min dag. Jag testade att göra Marita Karlssons ”solskenssmoothie”  från boken Hälsokick imorse och den blev super god. Jag tröttnar lätt på min smoothiekombinationer och byter ofta. Ett tips är att ha en liten bok i köket där du skriver ner favoriter, recept du ser på nätet, tips från kompisar, etc.

Smoothien på bilden innehåller 2 tsk gurkmeja, 4 dl kokosvatten, 1 msk kokosolja, och 1 mango. Marita rekommendera fryst mango vilket jag inte hade, men det gick bra endå. Om ni behöver mer smoothieförslag hade jag investerat i denna bok. Bilderna är helt fantastiska och recepten är super fräscha.

Varför är gurkmeja bra för kroppen? Kryddväxten kan stoppa inflammation i kroppen och är bra för att hålla cancer borta. Usch.  Jag tror ju att för mycket inflammation i kroppen leder till allvarliga sjukdomar. Inflammation som oftast börjar i tärmen. Så tänkt på vad ni äter ladies. Sist men inte minst så är Gurkmeja en kraftig antioxidant som hjälper till att skydda mot fria radikaler. Håll dig frisk i höst och mixa ner denna krydda i lite allt möjligt, från soppor till smoothies.

Instagram: RawClarityFilippa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind