Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANVÄND ATTRAKTIONSLAGEN.

IMG_7995

IMG_7977

IMG_7997

IMG_7993

Jag tror på en högre kraft. Jag tror att denna kraften finns i oss alla. Den har inte med religion att göra. Den separera inte människor, tvärtom den gör oss en enhet. För mig är min tro grundat i kärlek. Inget annat. Jag tror att vissa tar distans till den spirituella världen på grund av rädsla. Vi vet inte vad det är? Hur det funkar? Istället är det lättare att att bara ignorera hela konceptet. Men om du väljer detta sättet att se på energin runt omkring oss så väljer du att avstå från mycket gott.

Vi är energi. Vi skapar energi. Det är helt naturligt. Vi skickar även ut energi genom tankar, ord, och händelser. Allt det du skickar ut kommer tillbaka till dig. Detta är attraktionslagen. Många av er har säkert last The Secret och fått en intro till hur det funkar. JA, verkligen allt du säger och tänker kommer tillbaka till dig! Darför är det viktigt att rensa tankarna. Börja med att skriva ner negativa tankar som poppar upp i ditt huvud dagligen? Dessa blockerar dig från att skapa det livet du egenltigen vill leva.

Till exemple, när du säger ”jag är ful” i spegeln, så skickar du ut en negativ energi. Nästa gång du säger något elakt till dig själv eller andra så vänd snabbt på meningen och säg något positivt – ”jag är vacker.” Även om du inte tror på det i stunden. Vi börjar här så ska jag snart lägga upp ett nytt inlägg med steg två. Men detta kan vara svårt nog. Man inser snabbt hur många dåliga tankar man tänker varje dag! Ge dig själv lite tid… Välj att ändra ditt liv med kärlek och inte rädlsa.

Jag använder attraktionslagen varje dag för att skapa det livet jag vill leva. Jag kan fortfarande få dåliga tankar men idag är jag mycket snabbare på att vända på de och snabbt välja något kärleksfullt istället. It is the journey, not the destination that matters.

”I’m starting with the man in the mirror. I’m asking him to change his ways. And no message could have been any clearer. If you want to make the world a better place, take a look at yourself and then make the change.” – Michael Jackson, Man in the Mirror.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind