Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Q&A MED CAROLINE LIDMAN

Caroline Lidman porträtt lågupplöst

Fit & Framgångsrik - omslag

Går det verkligen att balansera träning, karriär och ett socialt liv? Jag fråga författaren Caroline Lidman som ligger bakom boken Fit och Framgångsrik  just denna fråga.

Kan du berätta om din egen hälsoresa? Resan började när jag fått mitt första PR-jobb efter studierna. Jag hade alltid jojo-tränat men kände att nu när jobb var i land var jag tvungen att hitta en balans när det kom till träning och hälsa också. Jag upptäckte snabbt hur bra jag mådde av det men också hur svårt det ibland kändes att hinna med och speciellt hur chockade alla andra som också höll på att göra karriär var, man hinner ju aldrig träna? Detta var startskottet för den här boken.

Vad handlar din bok Fit & Framgångsrik om? Fit & Framgångsrik ska besvara frågan om det går att arbeta hårt och samtidigt hinna träna mycket. Det är en guide i hur man får ihop livspusslet med jobb, träning och familj där jag hämtar inspiration i flera stora företagsledare under ett träningspass. En träningsbok om hur livet är på riktigt.

Hur balanserar man träning, karriär och ett socialt liv? Dela gärna med dig av dina tips! Jag tror att en av de viktigaste sakerna är att mäta när man själv mår bra, livspusslet är individuellt. När det sedan kommer till hur man ska hinna få in träningspassen så föredrar jag tidiga morgnar, träning med vänner och löppass innan sista jobbtimmen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind