Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CLARITY MED CLARISONIC.

2

1

Jag är ganska enkel när det kommer till hudvård. Jag kör på med min ansiktstvål på kvällen och sen lite olja. Jag brukar inte testa nya saker MEN blev tipsad om Clarisonic. Insåg sen hur stor den blivit i USA… Ok, jag tror jag missa Clarisonic vågen? Men nu är jag med… phew. Så skönt att använde den på kvällen, känner att den kommer ner på djupet och borstar bort död hud. En bra julklapp till er mamma, syster eller kompis kanske?

  • Clarisonic är borsten som i kombination med din favoritrengöring agerar som en högtryckstvätt på dina porer – du blir renare än någonsin.
  • Clarisonic rengör på bara 60 sekunder din hud upp till sex gånger bättre än manuell rengöring och din hud blir renare, vackrare och slätare än någonsin. Clarisonic masserar och rengör din hud genom att få bort orenheter i porer samt fina linjer.
  • Tack vare en fantastisk rengöring får du bättre absorption av dina hudvårdsprodukter.
  • Clarisonic-borsten är 100% vattentät och kan användas i badet eller duschen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!