Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

AXUDRYBAR.

IMG_4032

IMG_4002

Yes det är sant! Äntligen har Stockholm en egen blow out bar. Det var på tiden… Jag brukade nog blåsa håret en gång i veckan när jag bodde i New York. Om du har fixat hår så behöver du inte så mycket mer för att känna dig fin.

Igår testa jag nya AxuDryBarHotel Diplomat som öppnar i januari. Salongen kommer ha öppet på fredagar och lördagar – prime beauty time för helgen. Antonio Axu gjorde ett super fint svall i mitt hår med hans nya AxuBrush skapad för våra hår här i Skandinavien. Finns att köpa på NK. Borstar är viktigt när man fönar. Jag skapar min glans med både bra produkter och bra borstar. Mitt shampoo som jag använder just nu är OriginalMineral. Keep it clean!

Kolla Antonios instagram @antonioaxusalon He is a magic worker for hair.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!