Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

AXUDRYBAR.

IMG_4032

IMG_4002

Yes det är sant! Äntligen har Stockholm en egen blow out bar. Det var på tiden… Jag brukade nog blåsa håret en gång i veckan när jag bodde i New York. Om du har fixat hår så behöver du inte så mycket mer för att känna dig fin.

Igår testa jag nya AxuDryBarHotel Diplomat som öppnar i januari. Salongen kommer ha öppet på fredagar och lördagar – prime beauty time för helgen. Antonio Axu gjorde ett super fint svall i mitt hår med hans nya AxuBrush skapad för våra hår här i Skandinavien. Finns att köpa på NK. Borstar är viktigt när man fönar. Jag skapar min glans med både bra produkter och bra borstar. Mitt shampoo som jag använder just nu är OriginalMineral. Keep it clean!

Kolla Antonios instagram @antonioaxusalon He is a magic worker for hair.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson