Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HEDRA DIN KROPP.

IMG_4240

Jag är ingen stor fan av nyårslöften, vi vet ju att de flesta inte kan hålla sina löften i mer en ett par veckor eller månader. Jag gillar istället och skapa ett tema, en intention för året.

Jag fundera lite på vad jag vill skapa för 2015. Jag vill fortsätta fokusera på kärlek till mig själv och min hälsa. Jag vill lyssna ännu mer på min kropp och känslor. Jag vill vara närvarande med mig själv. Jag vill fortsätta rensa negativa tankar och tysta ner mitt inre ego.

Jag lyssna på Doreen Virtue nu på morgonen och hon tog upp det engelska order ”honor.” Det fick mitt hjärta att känns sig extra varmt. Det är klart att jag ska fokusera på att hedra min kropp detta året. Detta vill jag inte bara göra för mig själv utan för min familj, vänner, och universum. Vår kropp är en gåva, ett mirakel som vi måste börja respektera mer. När hälsan försvinner vad finns kvar då? Det är klart att hur vi tar hand om vår kropp påverkar också andra.

Min intention för 2015: Jag hedrar min kropp genom att lyssna på mina känslor, äta näringsrik ren mat, meditera, gå på yoga, promenera i naturen, vara tacksam för alla delar och prata med mig själv på ett kärleksfullt sätt.

Vad är din interntion för det kommande året?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!