Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

RECHARGE | WORKSHOP

illustration_fasad2IMG_3939

Börja året med en härlig ekologisk kallpressad juicecleanse och yoga som hjälper till att rensa kroppen. Den 11:e januari kommer bli en riktig energigivande dag på AltromondoYoga i Stockholm. Yogainstruktören Jennie Liljefors och jag kommer leda en en Recharge workshop från kl. 8.00-11.00 – perfekt till att kickstarta 2015!

När man kommer till studion på Grev Turegatan 18 får man tillgång till ett eget skåp med nickel, en vacker kimono och en handduk. Sedan börjar vi dgen med att mingla och dricka vår första juice från Raw Clarity Cleanse.

Därefter följer en detoxyoga klass med Jennie Liljefors där vi fokuserar på rotationer och bakåtböjningar som hjälper oss att frigöra negatic energi och slaggprodukter. I pausen efteråt intar vi vår andra juice och får tillfälle att prata och ställa frågor.

Sedan följer ett inspirationsföredrag av mig som kommer fokusera på cleansing och klarhet.

Efter detta får man sin tredje juice och tillgång till de vackra omklädningsrummen med dusch, sköna produkter och bastu. Vid hemgång får man med sig juice nummer 4-6. Vill ni stanna kvar och mysa framför brassan är man välkommen!

Denna dag är till för att vila din kropp, ditt sinne och ditt matsmältningssytem. Du kommer att rensa toxiner och därmed få ny energi. Efter denna dag kommer du att känna dig mer grundad, lugn och fokuserad.

Kolla in vårt schema och läs mer HÄR.

PRIS: 1350 kr inkl. moms

För anmälan samt mer information maila info@altromondoyoga.com 

(Foto: Jennie Liljefors på AltromondoYoga)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!