Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN MÅNAD UTAN SOCKER.

IMG_4456

Igår började jag en sockerfri månad. Jag testa ju I Quit Sugar förra året och absolut älska programmet. Sluta med att jag inte åt socker på 3 månader. Men nu ska jag köra en månad och sen kan jag fortsätta om jag känner för det… Hänger ni med? Jag kommer posta en del måltider både här och på mitt instagramkonto också. @rawclarityfilippa

Jag tror ju på balans och att man gör hälsa till en livstil. Vi ska kunna äta socker ibland men problemet är när din kropp börja kräva det. När du blir beroende. Det är inte så svårt att hämna där… Socker har stor påverkan på kroppen. Visste du att det är 14 gånger svårare att sluta med kokaine än socker?

Lycka till ladies. Nu kör vi…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!