Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN MÅNAD UTAN SOCKER.

IMG_4456

Igår började jag en sockerfri månad. Jag testa ju I Quit Sugar förra året och absolut älska programmet. Sluta med att jag inte åt socker på 3 månader. Men nu ska jag köra en månad och sen kan jag fortsätta om jag känner för det… Hänger ni med? Jag kommer posta en del måltider både här och på mitt instagramkonto också. @rawclarityfilippa

Jag tror ju på balans och att man gör hälsa till en livstil. Vi ska kunna äta socker ibland men problemet är när din kropp börja kräva det. När du blir beroende. Det är inte så svårt att hämna där… Socker har stor påverkan på kroppen. Visste du att det är 14 gånger svårare att sluta med kokaine än socker?

Lycka till ladies. Nu kör vi…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind