Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FOKUSERA PÅ DINA DRÖMMAR.

IMG_5598 - Copy

Jag och min vän Ester intervjuades för Lyckopodden med Bianca & Leone i måndags. Jag tror avsnittet kommer ut om ca. 2 veckor. I alla fall, vi diskuterade ämnet avundsjuka. Något som jag tror att vi alla känner ibland men måste jobba med… Jag tror att det är viktigt att komma ihåg att vi alla kan lyckas med det som vi verkligen vill göra, med våra egna drömmar. Men det går inte att kopiera idéer eller följa någon annans fotspår. Du måste gå din egna väg för att lyckas. Du har dina talanger, dina passioner och måsta lista ut vad du kom hit för att göra. Kom ihåg att ingen annan är som du. Du är 100% original. Du är unik.

Nästa gång ditt ego (negative röst) börjar att skrämma dig och rädslorna poppar upp i ditt huvud om att andra gör det du vill göra så mycket bättre eller att ”alla andra lyckas men inte du” – stoppa dig själv från att tänka vidare i negative banor. Välj en kärleksfull approach istället. Rädslorna är inte din sanning. Du kommer lyckas på ditt sätt.

Sluta jämför dig med andras utseende, karriär, relationer, hus, etc. Fokusera på dina fina gåvor, talanger och intressen istället. Du kan inte leva någon annans liv. Du måste leva ditt. Vad vill du göra innerst inne? Vad längtar ditt hjärta efter? Fråga dig själv den frågan och sen agera! Släpp folk runt omkring dig och se dina egna möjligheter och visioner.

Ett tips är att fokusera på att hjälpa andra, så kommer universum hjälp dig. Don’t be nervous, focus on service!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind