Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NYHET! CLIF BAR

IMG_7749

IMG_7752

När jag växte upp i USA kom jag ihåg när Clif Bars lanserades – det var först på marknaden. Nu har det kommit till Sverige! Och finns i massa olika smaker som Blueberry Crisp, Chocolate Chip, Peanut Butter, Chocolate Almond Fudge, Macadamia & White Chocolate och sist men inte minst Oatmeal Raisin Walnut. Ingredienserna är eko… gillar det! Och innehåller en hel del näring.

Äventyrsenthusiasten Gary Erickson skapade barsen i hans mammas kök på 90-talet… Idag har Clif Bar vuxit enormt och har dessutom nominerats till Nordamerikas bästa arbetsplats sex år i rad. Sådant är också viktigt! Jag vill veta att min mat görs med kärlek och kommer från ett bra ställe.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!