Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MEDITATION MED DAVIDJI

IMG_7766

IMG_7794

IMG_7776

IMG_7768

IMG_7782

IMG_7771

IMG_7783

Min morgon började med en morgonmeditation på Lulu Lemon med Davidji. Jag har alltid älskat hans röst. Började meditera till hans skivor för flera år sedan och blev så glad när jag hörde att han skulle komma till Stockholm.

Han lärde oss om SODA idag. Det står för stop, observe, detach och aware. Fyra steg man ska göra när man har en diskution med någon. Innan du säger något dumt som du ångrar till den personen, ska du stanna upp, bli medveten, ta ett steg tillbaka och sen hantera situationen på ett bättre sätt.

Vi prata även om att det är OK att tankar kommer under meditationen och hur vi bara kärleksfullt ska komma tillbaka till vår andning. Vi tanker 60-80 tusen tankar om dagen, det går inte att undvika! Go back to the breath.

Lulu Lemon har gryma yogakläder. Deras showroom och butik ligger på Riddargatan 20.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!