Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DRÖMFÅNGARE

Raw Clarity Filippa Salomonsson

Jag tror att vi får många meddelanden från universum när vi sover. Visa drömmar är extra starka och ibland sitter till och med känslan från upplevelsen i drömmen kvar resten av dagen. Men många av oss ignorera budskapen som vi får under natten.

I födelsedagspresent fick jag denna drömfångare av Alex som jobbar i min juicebutik. Den är gjord av Linnea Fagerton – ni hittar hennes fina kreationer HÄR. Hela konceptet med drömfångare kommer från gamla Indian traditioner – det hängde dom ovanför sängen för att fånga negativa drömmar och släppa igen positiva drömmar.

I believe that we receive many messages from the universe when we’re sleeping. Some dreams are extra strong and leave us with a particular feeling throughout the day. But many of us ignore the messages received during the night.

On my birthday this year, Alex from my juice shop gave me this dream catcher. It is made by Linnea Fagerton – you can find her creations HERE. The whole concept with dream catchers steams from Native American traditions – they placed them above their beds to catch negative dreams and let the positive dreams slip through. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che