Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ROOIBOS CAPPUCCINO

IMG_3561

IMG_3467

IMG_3562

Nu när det börjar bli kallt ute så svänger jag förbi Koloni lite oftare för en rooibos cappuccino. Det ligger på Biblioteksgatan i Stockholm. Åh vad jag älskar hösten – varma drycker, mysiga tröjor, tända ljus, snygga stövlar och frisk luft.

When it starts getting cold outside, I usually swing by Koloni för a rooibos cappuccino. It is located on Biblioteksgatan in Stockholm. Oh I just love the fall – warm drinks, cozy sweaters, candle light, hot boots and fresh air.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!