Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ETT SPIRITUELLT LIV

IMG_2702

Ett spirituellt liv är inget flummigt, onormalt eller konstigt. Det är tryggt, logiskt och baserat på att leva i kärlek. Att välja kärlek över rädsla – eller love over fear som Gabrielle Bernstein ofta säger. Det låter lätt men jag vet, det är inte alltid så enkelt att göra kärleksfulla val. Ibland känner vi oss trygga att stanna kvar i rädslan istället och tycker att det är ett bättre alternativ att undvika förändring.

Detta är ingen religion. Tvärtom, den moderna spirituella världen välkomnar alla. Den säger att vi är en energi. Så när du är till exempel elak mot din vän, är du egentligen elak mot dig själv.

Hela detta sättet att tänka har ändrat mitt liv. Det har varit en lång resa men den går hela tiden framåt. Jag har tänkt dela med mig av min kunskap och erfarenheter i denna nya blogg. Det kommer fortfarande vara nyttig mat men jag är så spänd på att öppna denna värld för er… Är du redo att förändra ditt liv ”for good”?

Om du är lite nyfiken på att börja leva ett mer positivt liv i kärlek så kan du börja med tankar. Jag tror på attraktionslagen – att den energin du skickar ut i form av känslor, ord och tankar kommer tillbaka till dig förre eller senare. Därför är det viktigt att filtrera sina tankar och bli medveten om vad man skickar ut.

STEG 1: Börja bli medveten om dina tankar. Skriv ner allt negativt som kommer upp och vänd sen tanken eller meningen till något positivt. Skicka ut den energin som du vill ha tillbaka. Bli inte rädd för dina ”fear based thoughts” – det kommer minska. Bara bli uppmärksam på vad du tanker varje dag!

A spiritual life is not strange, weird or not normal. It is safe, logical and based on love. Choosing love over fear as Gabrielle Bernstein often says in her books. It sounds easy, but it is not always a simple task. Sometimes we feel that is it easier to stay in fear and avoid too much change. 

This is not a religion. It is the opposite. Modern spirituality welcomes everyone. It says that we are one energi. So for example, when you are mean to your friend, you are actually being mean to yourself. 

This whole way of thinking has changed my life. It has ben a long journey but I’ve been guided every step of the way. I have recreated my blog in order to share my knowledge and experiences with you. It will still be about healthy food but I’m so excited to open up the spiritual world with and for you… Are you ready to change your life for good? 

If you are interested in starting to live a more positive life based on love you need to start with your thoughts. I believe in the law of attraction – the energy that you send out in forms of thoughts, feelings and words will at some point return to you. That is why it is important to filter your thoughts and become conscious.

STEP 1: Start by becoming aware of your thoughts. We have 80,000 per day. Write down all the negative thoughts that come up and then turn them into positive sentences. Send out the energi you want returned to you. Don’t be afraid of your fear based thoughts – they will decrease over time. Just be conscious of your daily thoughts! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Härligt Filippa, precis det vi alla behöver! Att välja kärleken över rädslan <3
    Lycka till med nya bloggen.
    Kram Mickey

    Mickey 2015-10-13 10:24:32 http://www.gryningen.eu
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!