Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TELL THE UNIVERSE…

IMG_2171

Tell the universe what you desire, what you truly want from the heart. Berätta för universum vad du önskar dig. Jag nämnde attraktionslagen i ett tidigare inlägg. Den energi som du skickar ut i form of ord och tankar blir sen form och kommer tillbaka till dig. Nu ska vi vara tydliga med energin vi skickar ut. Vad vill DU ska komma tillbaka?

ÖVNING: Så jäkla härligt med höst, en ny säsong och en ny start. Let’s do this. Hämta papper och penna med detsamma. Slösa inte någon tid eller skjut upp denna övning. Sen skriver du ner dina mål för hösten eller för året. Vad längtar du efter? Vad vill du ha mer av i ditt liv?

Tänk på olika känslor du vill känna eller upplevelser du vill gå igenom. Du kanske har mål inom karriären? Hitta din mening? Drömjobbet? Eller mål med olika relationer? Hitta ”rätt”? Bli vän med din mamma? Du kanske längtar efter inre ro? Harmoni? Balans? Glädje? Barn? Bättre relation till mat? Resa till Indian? Till Mallorca? Mer pengar? Vart det en är som din själ behöver, skriv en lista på allt. Du kan inte ha för många mål. Bara fråga universum efter det som du vill ha. Skicka ut rätt energi.

Tell the universe what you desire, what you truly want from the heart. I mentioned the law of attraction in a previous post – the energy that you send out in words or thoughts starts to take form and returns to you. So it’s time that we start sending out the right energy. What do YOU want to return?

EXERCISE: Love that fall has arrived – a new season, a new start. Let’s do this. Grab a pad of paper and a pen right now. Don’t procrastinate. Write down your goals for either the fall or the year. What are you longing for? What do you want more of in your life?

What emotions do you want to experience? Maybe your have a particular career goal in mind. Do you want to find out what your purpose it? Why are you here? In this body? Perhaps you want to find clarity in a relationship? Find your soulmate? Solve problems with your mother? Du you long for inner peace? Harmony? Balance? Happiness? Children? A better or natural relation with food?  A trip till India? Mallorca? More money? What is it that your sold needs? Write it all out in a list. You can’t have too many goals. Just ask the universe for what you want. Send out the right energy. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Följer dig på Instagram och blev så glad när jag läste att du skulle börja blogga. Kikar in varje morgon och är redan full av inspiration av dina bilder och texter. Ser fram emot varje nytt inlägg och tipsar alla jag känner. Tack så här långt och fortsätt i samma anda 🙂 Kram

  Anneli 2015-10-15 09:19:13
  Svara
  • Svar på Annelis kommentar.

   Tack Anneli. 🙂 Vad GLAD jag blev av din kommentar. Kul att du hittat hit. Stor Kram!! /Filippa

   Filippa Salomonsson 2015-10-15 11:37:16
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!