Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VILKET ORD VÄLJER DU?

IMG_3129

IMG_3130

Jag har tänkt presentera koncept, tankar, idéer, och tekniker från den spirituella världen som hjälpt mig MEN ni väljer sälja vad ni vill applicera i era liv. Detta är en personlig resa. Ni fyller sedan er egna låda med verktyg som passar i ert liv.

Det finns många ord att beskriva den kärleksfulla energin som jag vill att vi använder oss mer av och skapa en connection till i vår vardag. Du kan kalla den för universum, kraften, ljuset, liv, energin, kärlek, etc. Eller kom på ett eget ord – det spelar verkligen ingen roll. Bara det känns rätt för dig. Jag väljer ofta att använda order Gud. Jag är inte religious på något sätt, men tycker ordet är väldigt fint och respektfull.

Så välj ett eget ord nu och du inte redan gjort det…

I plan on presenting a variety of concepts, ideas, thoughts and techniques from the spiritual world that has helped med BUT you chose what you want to apply in your life. It is a personal journey. You pick what feels right for you.

There are many words to describe the loving energy within and around us – one that I want us to connect to everyday. You can call is the universe, power, light, life force, energy, love, etc. Or make up your own word – it doesn’t matter, it just needs to feel right for you. I often chose the word God. I am not religious at all, but just think the word is beautiful and respectful. 

So pick a word that feels right for you – if you haven’t already… 

FLER LÄNKAR TILL SPIRITUELLA INLÄGG:

Ett spirituellt liv

Meditation med Davidji

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind