Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CELEBRATION TIME

IMG_8082

IMG_8163

IMG_8138

IMG_8157

IMG_8153

IMG_8104

IMG_8161

Idag var det dopdags för min Guddotter Linnéa! OMG nu behöver jag också rensa mitt system. För mig handlar mat om balans, om det känns rätt så är det ok att äta lite av varje ibland – utan ångest och negativa hjärnspöken. Tack Anna & Björn för jättefint ordnat, mat gjord med kärlek och en god tårta. Imorgon blir det en grön smoothie på Stockholms matmarknad till frukost…

Today was a little celebration party for my God daughter Linnéa! OMG now I really need a sugar detox and clean my system. To me – food is all about balance. You eat a little of everything if it feels right – without anxiety. Thank you Anna & Björn for a beautiful party today, food made with love and a fabulous cake. Tomorrow you will find me drinking a green smoothie at Stockholms matmarknad…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!