Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LANSERING AV METRO HÄLSA

_G7A1200

_G7A1351

_G7A1116 (1)

_G7A1117 (1)

_G7A1299

_G7A1345

_G7A1144

_G7A1310

_G7A1148

Imorse hade vi en super mysig frukost på Sally Voltaire (Åhlens) för att lansera Metro Hälsa!! Vi presenterade våra bloggar och jag älskar verkligen att vi har samma helhetstänk. Vi tror på att skapa en hälsosam livsstil – och inga quickfix metoder. Vi tror även på att tanka kroppen med näringsrikt bränsle och älska den – varenda del. Self care equals self love.

Kolla in mina fina kollegor på Metro Hälsa… go natt. xoxo

This morning we had a super cozy breakfast at Sally Voltaire (Åhlens) for the launch of Metro Health!! We presented out individual blogs and I really love that we all think the same. We believe in creating healthy lifestyles and no quick fixes. We need to fill upp our bodies with nutritious food and love our bodies. Self care equals self love. 

Check out my colleges at Metro Health... sleep tight. xoxo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!