Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LADDA MED MIAMI ENERGI

IMG_5280

IMG_2109

IMG_2127

IMG_2406

Sitter med en varm kopp chai, tända ljus och en stor fluffig filt runt kroppen och planerar min kommande resa till Miami. Jag åker till USA i December med min man Stefan – en vecka i Chicago och sen ner till min familj i Florida i tre veckor. Miami ger mig så mycket energi. Det är så naturligt att ta hand om sin kropp i den staden – vädret och matutbudet hjälper ju till så klart. Det första jag gör när jag landat är alltid att åka direkt till Glaser Farms i Coconut Grove. Mitt absolut favorit market EVER.

Sitting with a warm cup of chai, candles, and a big fluffy blanket around my body right now – planning my upcoming trip to Miami. I head to the U.S. in December with my husband Stefan – one week in Chicago and then Florida to spend time with my family. Miami gives me so much energy. The city creates such a natural place for self care – must be the weather and available fresh produce. The first thing I do is always head straight to Glaser Farms. My favorit market EVER. 

KOLLA IN TIDIGARE MIAMI INLÄGG:

Färsk Juice i Miami

Walnut & Banana Combination

Add a Burst of Color in your Diet 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Underbart!! Vi åker också till Miami, för fjärde vinren i rad (eller är det femte!?) Älskar energin där som gör att man tankar på så otaligt mycket inbo, feeling, styrka och livsglädje.
  Vi hänger mycket på Jugo Fresh, Fresh Market, Whole Foods, Pura Vida etc så min fråga – har du några grymma tips utöver det? Kanske i design district? Något bra gym i Brickell?
  Du svarar bara om du orkar, vill och kan.

  Energiboost,
  Elisabeth

  Elisabeth 2015-10-25 06:34:43 http://fopt.se/blogg
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!