Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SKAPA EN AFFIRMATION

IMG_6538

IMG_6537

Jag tror på attraktionslagen, vilket innebär att energin som du skickar ut i form av tankar, ord, känslor och handlingar kommer tillbaka till dig. Det är därför viktigt att vi blir medvetna om allt som vi gör. Vi har över 60.000 tankar om dagen! Det är klart att vi inte kan hålla koll på alla men vi kan börja filtrera det negativa. Oftast är det samma negativa tankar som repeteras om och om igen. Jag sa till exempel till mig själv att jag var ”ful och fet” i spegeln varje dag under en lång period av mitt liv. OCH den var PRECIS den energin jag fick tillbaka. Nej, jag var inte ful även om jag inte kände mig fin, men min vikt gick upp. När jag lät min kropp leva fritt utan elaka kommentarer så gick jag inte upp och kände mig lätt. Jag skapade istället positiva affirmationer om min kropp. Affirmationen är meningar som du skickar ut till universum och som sedan sen skapas i form och kommer tillbaka till dig. Min första affirmation var: I LOVE MY BODY.

ÖVNING: SKAPA DIN AFFIRMATION – Vad är ditt största mål just NU? Vad vill du släppa och skapa utrymme för i ditt liv? Skriv sedan ner en positiva mening som om den redan har hänt. Det finns ingen ”tid” i den spirituella världen – allt har redan hänt. Detta är nu ditt motto. Säg det så ofta du kan, minst en gång om dagen. Du kan även skriva ner det på olika ställen – rama in det, använde som som bakgrund på telefon, etc.

Här kommer några exempel:

Jag finner balans i alla delar av mitt liv.

Jag älskar mitt dröm jobb.

Jag lever ett hälsosamt liv.

Jag är guidad genom livet av universums ljus.

Jag är lycklig och nöjd. 

Jag accepterar livets gåvor. 

I believe in the law of attraction, which basically means that the energy that you send out in form of thoughts, words, actions and feelings will at some point return to you. This is why it is important to become conscious of everything that we do. We think over 60,000 thoughts per day! We can’t keep track of all of them but we can start by filtering the negative thoughts. Often we repeat the same ones over and over again. For example, I used to tell myself that I was ”ugly and fat” in the mirror everyday during a long period of my life. AND that is EXACTLY the energy that was returned to me. Of course I didn’t get uglier, but didn’t feel beautiful; I did gin weight though. When I finally let my body live in freedom I immediately started feeling lighter. I created a positive affirmation about my body. Affirmations are sentences that you send out to the universe, which then take form and return to us in various ways. My first affirmation was: I LOVE MY BODY.  

EXERCISE: CREATE YOUR AFFIRMATION – What’s your goal right now? What do you need to create space for in your life? Write down a positive sentence as if it has already happened – this is your affirmation. There is no ”time” in the spirituell world – everything has already happened. Say your affirmation as often as possible, at least once a day. You can also write it down – frame it, use it as a background on your phone, etc. 

Here are a few examples:

I find balance in alla areas of my life.

I love my dream job.

I live a healthy lifestyle. 

I am guided through life by the light of the universe. 

I am happy and satisfied. 

I accept life’s gifts. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!