Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SOCKERDETOX VINNARNA

IMG_4855

IMG_4857

Wow, vilka fina tips ni alla gav. Så svårt att välja… Stort grattis till följande vinnare!! 

Wow, you all gave such a great tips. It was hard for me to pick… Big congratulations to the following winners!! 

Maila mig er adress och telefonnummer: Filippa@rawclarity.com

Att efter att man ätit sin matlåda i lunchrummet på jobbet skippa vanan att sjunka ned i fotöljen och slösurfa och istället ta på sig jackan och ta en kort promenad. Man får ljus och kvicknar till av att få ett kort miljöombyte mitt på dagen. Luft, d-vitamin och sträcka på benen. Perfekt! –Elin

Mitt bästa tips är att fokusera mer på hur det känns i kropp och huvud än vad alla andra säger och tycker om hälsa. Är långt ifrån där ännu men har åtminstone börjat min egna resa, bättre sent än aldrig! Så kul att du ska skriva mer om det spirituella framöver, du är en stor inspirationskälla! –Emilia 

Mitt bästa hälsotips är att meditera. Koppla bort allt och bara sitt med dig själv. Även om man tror att man inte kan meditera. När jag började meditera i somras tyckte jag att 2 minuter var för lång tid, men jag insåg att det är just därför jag behöver det. –Ansam 

Energi. Genom åren har jag tänkt på många saker när det gäller min hälsa. Saker som glädje, yoga, nära och kära, resor och annat. Men egentligen så bottnar allt i energi. Den finns alltid runt oss och manifesterar sig genom skratt, yoga, vänner, familj, resor och precis allt. Känn alltid av energin från allt, öppna upp ditt sinne och var öppen. För energin du känner/får, oavsett från vem eller vad, den ljuger aldrig. –Alicia 

Mitt bästa hälsotips är sex! Ha sex med någon du tycker om och som tycker om dig. Du känner dig supersnygg efteråt och dina axlar sänker sig en aning dagen därpå! Njut –Marie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!