Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS AFFIRMATION: TRYGGHET

IMG_5654

Denna veckan handlar om att släppa taget, trycka pausa på vår inre oro och negativa röst som skrämmer upp oss om framtiden. Sshh little miss perfect – allt kommer ordna sig. Det finns en lösning på allt. Lita på universum. Lita på att allt händer för en anledning. Du behöver inte ha alla svaren precis nu. Det kommer… Du kommer veta precis varför du befinner dig där du är…

Veckans Affirmation: Jag är helt trygg och lugn. Jag blir guidad framåt steg för steg på min livsresa. Lösningar och mirakel är på väg!  

This week is all about letting go, pressing pause on our inner worry and negative voice, which is always trying to scar us about the future. Sshh little miss perfect – everything will work out. There is a solution to every situation. Trust the universe. Trust that everything happens for a reason. You don’t need to have all the answers. They will come when the timing is right. You will know why later on. 

This Week’s Affirmation: I am safe and calm. I am guided forward one step at a time on my life journey. Solutions and miracles are on the way! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Är så fantastiskt glad att jag hittat din blogg!

    Kia 2015-11-04 08:04:35
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!