Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EFFORTLESS HEALING

IMG_5823

IMG_6116

IMG_6170

Det är naturligt att ta hand om sin kropp, att äta rätt, att älska sig själv. Titta bara på hur djuren i naturen gör… Därför älskar jag titeln på Dr. Mercolas nya bok Effortless Healing. Det ska vara enkelt att göra bra val. Om du känner att du behöver en liten kick-start så beställ boken HÄR!

It is natural for us all to want to care for our bodies and choose the right food. Just look at how animals in nature operate. That is why I love the titel of Dr. Mercolas ny bok Effortless Healing. It should be easy to make the right choices. If you need a little help and a kick-start you can order his book HERE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!