Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MITT BÄSTA HÄLSOTIPS

IMG_1414

Mitt bästa hälsotips är gröna smoothies! Man behöver bara en mixer eller blender och ingredienserna (färska eller frysta funkar lika bra). Börja med att dricka en grön smoothie på morgonen – den kan du kombinera med ett ägg till exempel eller din vanliga frukost. Det viktiga är att kroppen får en närings boost på början av dagen – massa vitaminer, mineraler, protein, samt enzymer och allt den behöver.

Smoothie recept! Blanda följande ingredienser: 0,5 fryst banan, 2 nävar spenat, 1 dl broccoli, 1,5 dl fryst mango, 0,5 avokado och kokosvatten.

My favourite health tip is green smoothies! All you need is a mixer or blender and the ingredients. Start drinking green smoothies in the morning – you can combine it with a hard broiled egg or your regular breakfast. It is important to give the body the right nutrition in the morning and boost it with vitamins, minerals, protein and enzymes. 

Smoothie recipe! Mix the following ingredients: 0,5 frozen banana, 2 handfuls of spinach, 1 dl broccoli, 1,5 dl frozen mango, 0,5 avocado and coconut water. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej, jag undrar hur du tänker kring att köpa fryst frukt och bär. Jag är orolig för hur de hanterats, sköljning etc. Det är ju inte ovanligt med larmrapporter om tex frysta hallon. Skulle man kunna koka dem först och frysa in på nytt? Jag älskar smoothies och tycker att det är ett bra sätt att få i sig bra saker, men det överskuggas alltid av de frusna bären. Tack för härlig hälsoinspiration. /Jos

    Jos 2015-11-03 10:06:06
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!