Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS AFFIRMATION: SANNING

Raw Clarity

Jag tror på attraktionslagen – den energin du skickar ut, kommer tillbaka. Därför påverkar varenda tanke ditt liv. Bytt ut dina negativa tankar mot positiva affirmationen. Här kommer veckans affirmation – säg den så ofta du kan. Du kan variera meningen om den inte känns rätt för dig.

Veckans Affirmation: Jag är fri att leva min sanning. 

I believe in the law of attraction – which entails that the energy that you send out will at some point return back to you. That is why every thought you think effects your life. Exchange the negative thoughts with a positive affirmation. Here is the affirmation for the week – try to say it as often as possible. You can change the affirmation if it doesn’t feel right to you. 

This Week’s Affirmation: I am free to live my truth. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!