Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FARMERS MARKET

IMG_1858

IMG_1865

IMG_1861

IMG_1875

IMG_1860

IMG_1872

Raw Clarity

Här kommer lite flashback bilder från vår resa till Danmark i sommras. Kristina, min kompis på bilderna, visa oss ett jätte gulligt litet ställe i byn – ca. en timma utanför Köpenhamn. Jag älskar att supporta lokala små butiker som jobbar hårt för att gör ren och hel mat.

Köper du mycket lokalt och säsaongsbaserad mat själv?

Here are a few flashback pics from our trip to Denmark this summer. Kristina, my friend in the images above, showed us a super cute little lokal spot about an hour outside Copenhagen. I love to support lokal businesses that work hard to create clean and whole food.

Do you buy locally and foods based on season?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!