Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS AFFIRMATION: KÄRLEK

IMG_1250

Jag tror på attraktionslagen – vilket innebär att all energi som vi skickar ut i form av tankar, känslor och handlingar kommer tillbaka till oss. Så det är viktigt att skicka ut rätt energi för att skapa det livet som man vill leva. Veckans affirmationen är kort men väldigt viktigt. Vi måste alla jobba med att älska oss själva mer. Livet handlar om att uppleva kärlek – med oss själva och andra. Säg följande affirmationen minst en gång om dagen och helst framför en spegel:

Affirmation: Jag älskar mig själv

I believe in the law of attraction – which means that the energi that you send out in the form of thoughts, feelings or actions will return to you. So it is very important to send out the right energi in order to create the life that you desire. This week’s affirmation is short but important. We must all work on loving ourself more. Life is about experiencing love for ourself and others. Say the following affirmation at least once per day, in front of the mirror:

Affirmation: I love myself 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!