Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VÄLJ KÄRLEK ISTÄLLET

Raw Clarity

Raw Clarity

Det är lätt att bli rädd efter händelserna i Paris. Vår hjärna springer iväg med oss och tänker 500 olika läskiga tankar om hur världen ser ut idag och vad som kommer hända. Men det viktiga här är att vi väljer att fokusera på kärlek – och skickar kärlek till alla i hela världen. Skicka inte hat till IS, skicka kärlek. Det är människor som är sönder, det är människor som sover, som inte är medvetna. Om du skickar hat och möter IS med våld, kommer det bara tillbaka till dig och hjälper ingen. Be istället att den grupp människor hittar tillbaka till sin riktiga sanning och ett kärleksfullt liv så att vi alla kan leva i harmoni en dag.

Jag skrev så här på Instagram igår: Denna händelse påverkar oss alla. Den skakar om alla människors grund för att vi är en energi. Vi sitter ihop. Händelsen påminner oss om att vi måste välja kärlek, vara kärlek och leva i kärlek. Och vi måste göra det tillsammans. Be för Paris. Be för frid. Be för att vi kan återvända till kärlek från vår nuvarande värld som är baserad på mycket rädsla. –rawclarityfilippa

Bilderna togs i Paris i år med min kompis Ester.

It is easy to become anxious and scared after the events that happened in Paris yesterday. Our minds run away with us and we think 500 scary thoughts about the state of the world today and the future of man kind. But the important thing is to switch focus to love – and send love to everyone in the world. Don’t send hate to IS, send love. They are a group of people that are broken, they are sleeping through life unconsciously  If you send hate and meet them with violence, that energy will be returned to you. Instead, pray that they find their truth and love so that we all can live in harmony. 

I wrote this on Instagram yesterday: This occurrence effects us all. It shakes the core of all human beings because we are one. We are connected. It is a reminder that we need to choose love, be love, live love. And we need to do this together. Pray for Paris. Pray for peace. Pray for this fear based world to return to its essence – love. -rawclarityfilippa

Images are from Paris this summer with my friend Ester. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che