Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FRÅGESTUND

Raw Clarity

Tänkte vi kunde köra en liten frågestund… Vad vill ni veta? Fråga vad som helst om mat, spirituella, min resa, socker, mening, etc. xoxo

Thought we could have a little question and answer session. Ask me anything, what do you want to know. Something about food? Spirituality? My own journey? Sugar? Purpose? etc. xoxo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej! Testar igen:).. Varifrån kommer ditt mobilskal?- superfint!

  Sophie 2015-11-28 11:03:20
  Svara
 • Bra! Då ska jag passa på att fråga om receptet på kokospannkakor i din bok stämmer. Det blir en deg, inte en smet när jag gör enligt recept??? I övrigt ääääääääälsssssskaaaaaaar jag din bok. Full av härliga recept med energi <3 kramar från Sara

  Sara 2015-11-22 09:17:47
  Svara
 • Skulle uppskatta om du kunde ta upp lite kring hungerkänslor, jag har oftast inga problem med att känna efter- men vissa morgnar (speciellt nu under vintern när jag kliver upp väldigt tidigt och det är mörkt) känns det som jag aldrig blir mätt. Har du några tips på hur man känner efter för mättnad? Vill också fråga vilka är dina topp 3 affirmationen? Kram

  Emma 2015-11-20 08:39:41
  Svara
 • Jag har genom terapi precis uppmärksammat (har nog blundat för det innan) att jag kontrollerar mina känslor med mat. Använder det ofta som belöning efter en dålig dag. Och det påverkar både min hälsa och IBS… Hur jobbade du bort det? Kram! <3

  Mimmi 2015-11-19 09:24:31
  Svara
 • Hur gor du for att halla dig i sa god form? Jag vet att du ater nyttigt men det gor jag med -har anda nagra extrakilon som inte vill forsvinna…Hur tanker du kring mangden man ska ata, ga hungrig osv?

  Eva 2015-11-18 11:58:08
  Svara
 • Hej!
  Vad är ditt bästa tips att ta till då man får ex sockersug efter godis, kakor etc. Finns det någon nyttig variant man kan ha redo att plocka fram?

  Isa 2015-11-18 11:04:18
  Svara
 • Tack för en blogg som inspirerar på många plan! Min första fråga är hur dina hårvårdsrutiner ser ut, eftersom du har ett så vackert och långt hår? Mitt hår blir lätt sprött och slitet (fäller stora tussar i duschen) och jag har också fått rycka bort en hel del grå hårstrån de senaste tre åren (är 26 år). Tröttnar verkligen. Håller på att fasa ut de konventionella produkterna för att testa renare alternativ och se om det hjälper. Är student och vill inte köpa de dyraste ekologiska sorterna. Mina andra fråga är därför om du kan du rekommendera några prisvärda ekologiska hårvårdsprodukter eller använder du någon hemmagjord hårvårdsprodukt?

  Sofia 2015-11-18 10:55:43
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja veta mer om hur du ser på träning och vad för typ av träning du föredrar?
  Med vänliga hälsningar,
  Elisabeth

  Elisabeth 2015-11-17 22:02:10
  Svara
 • Hur går du till väga för att skapa hållbara rutiner? Och hur brukar du prioritera när du känner att tiden inte räcker till? Allt ifrån meditation, träning, jobb, familj, vänner och pojkvän. Tack för en positiv och härlig blogg!

  Victoria 2015-11-17 21:59:38
  Svara
 • Hur ser din hälsoresa ut? Hur var det när du var yngre? När började du intressera dig? Vad har du läst för utbildning? Tack för all inspiration!

  Anna 2015-11-17 20:33:24
  Svara
 • -Vad är det som motiverar det till att äta som du gör? Jag tycker det går i perioder för mig själv, ibland är jag jättepeppad till att äta nyttigt medan ibland är jag väldigt sugen på sötsaker och att äta nyttigt, men jag undrar vad du har för tankesätt som gör att du kan hålla kvar vid ditt sitt att äta?
  -Vad tränar du?
  -Hur hanterar du sociala sammanhang när det kommer till mat? Tackar du nej till fika om du blir bjuden hemma hos någon?

  Anna 2015-11-16 22:33:20
  Svara
 • Åh vad kul med frågestund, här kommer lite frågor:
  – miamitips? Främst juice- och matställen 🙂
  – hur mycket ”bör” man äta egentligen? Det sägs ju att vi äter för mycket idag, har du några bra råd om det?
  – tips på bra bäcker om hälsa, mat, spiritualitet etc?
  – är kaffe dåligt? Bör man undvika det helt el kan en kopp om dagen vara okej för kroppen?
  Kram och tack för en uuuunderbar blogg <3

  Hanna 2015-11-16 21:09:41
  Svara
 • Har du någonsin haft diagnostiserad ätstörning och hur tog du dig isåfall ur det?
  Jag har haft anorexi i åtta år och har nu börjat behandling igen. Har du tips på hur jag ska tänka när det är jobbigt och allting känns hopplöst?
  Tack för en inspirerande blogg!

  Janina 2015-11-16 19:39:04 http://nouw.com/janinawi
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!