Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DIN VISION BOARD

IMG_1546

IMG_1506

IMG_1525

Jag gjorde ett tidigare inlägg om emotional eating HÄR – där jag tog upp mat som falskt stöd. Vi äter ibland för att dämpa våra känslor. Jag vet själv hur jag använt mat förut för att inte känna mig ensam och stressad. Jag vände mig till mat för att undvika mina problem för stunden men det gjorde bara situationen jobbigare. När jag var en emotional eater så fick jag oftast ont i magen, låg energi, problem med tarmarna och kände mig ledsen och oattraktiv.

Jag nämnde att det första steget ur detta beteende är att bli medveten om situationen och vara ärlig med sig själv. Det andra steget är fråga sig själv vad man behöver egentligen. Det är oftast inte en bulle men en kram. Det är oftast inte glass men en chans för dina känslor att komma upp till ytan.

Om du redan börjat fråga dig själv om vad du egentligen söker och börjat göra ”jobbet.” Så rekommenderar jag att du gör en vision board. Det är ett kollag med bilder och ord där du skapar en bild av hur du vill att din framtid ska se ut. Jag gjorde en i New York för 8-9 år sedan där jag skrev ”healthy for life.” Och helt plötsligt började universum möta min dröm om att hitta balans med maten igen. Sakta men säkert började jag lära mig att mat är näring. Så bara börja med att skriva ner dina mål och hur du vill att din relation till mat, hälsa, träning, self love, och self care ska vara. Sen skapa en egen vision board. Du kan klippa och klistra från tidningar eller kopiera från Pinterest.

Flera länkar om vision boards och emotional eating: 

Change your life with a vision board

Är du en emotional eating?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!