Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LYCKOPODDEN

IMG_1280

Nu är ett nytt avsnitt av Lyckopodden ute! Älskar att prata med Bianca och Leone – de tar upp viktiga ämnen. Denna gången diskutera vi renlighet och mat. Tack för intervjun tjejer.

There is a new episode of Lyckopodden out! Love talking to Bianca och Leone – they bring up such important subjects to the service. This time we discussed keeping it clean and food. Thanks for the interview ladies. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Lyssnade precis på podden, såå bra! Du inspirerar verkligen, TACK! Tänkte höra lite om probiotika som ni pratade om i podden – jag börjar alltid dagen med en grön smoothie/juice och tar tillskott i form av omega 3, D-vitamin och magnesium men undrar om du tror att probiotika är nödvändigt och skulle ge något för mig? Jag brukar börja morgonen med ett glas vatten med 1 msk äppelcidervinäger från Kung Markatta för att förebygga svamp och få en bra tarmflora, vad tycker du om det?
  Kram H

  Helena 2015-11-26 13:30:52
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Hej Helena! Kul att du gillade podden. Yes, jag rekommenderar ändå att du äter probiotika även om du verkar ge kroppen en grym start på dagen. Mitt favorit märke heter Dr. Ohhira och finns att köpa hos Renée Voltaire. Probiotika finns även i fermenterad mat, t. ex. surkål, och yoghurt. Det kan du också äta. Lycka till och fortsätt ta hand om din kropp. Kram Filippa

   Filippa Salomonsson 2015-11-26 14:19:19
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!